Het was een geweldige ervaring

by: , Dutch -
4/5stars
October 22, 2017

Het was een geweldige ervaring!

Ik heb samen met mijn vriendin deze trip gemaakt en we wisten niet wat we er van moesten verwachten. We hadden een geweldige groep en hebben veel plezier gehad met zijn allen.

De gids wist veel over de inca`s en heeft ons veel verteld over hen. Dit was voor ons een grote meerwaarde. De dragers werkten in onze ogen als een echt team en hadden veel plezier onderling en met ons. De eerste dag is ons mee gevallen. De tweede dag was voornamelijk omhoog klimmen. Gelukkig was het niet al te warm en met veel stops was het wel te doen. De derde dag was een lange dag. we zijn smorgens om 7 uur vertrokken en kwamen om 18:35 in het donker aan. We zaten nu wel bij het dichtsbijzijnde camping bij Machu Picchu. Het was deze dag voornamelijk naar beneden lopen. De vierde dag was niet zo ver meer.

Al met al was het een geweldige tocht en met het invullen van deze review krijg je zelfs een T-shirt ;)

Special Package:

Inca Trail Andean Adventure

Nasca Hummingbird
This 15 Days Adventure takes you to remote places of interest in Peru, such us the amazing Colca Canyon and the enigmatic Nazca Lines. Finish your adventure on top of Machu Picchu after following the Inca Trail. *